Politica de confidentialitate

 



S.C. DARSTEF STEFDAR., denumită generic încele ce urmează și  SLIMUP.RO., în calitate de autor,proprietar, administrator al website-ului  www.slimup.ro..ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiva datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politică de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de cătredumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii deconfidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.

 Slimup.ro  își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului  slimup.ro..ro, precum și prezenta Politică de confidențialitate si Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, te rog să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și condițiile pe care le-ai agreat să le respecți.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile din domeniul  slimup.ro și pentru care S.C DARSTEF STEFDAR . S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (așa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul  slimup.ro..ro vor fi denumite generic,în mod individual sau colectiv, Site și/sau Site-uri în cele ce urmează.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, și cuvintele care denotă genul feminine includ masculinul.



Definiții

a. date cu caracter personal -orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fii identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numărde identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b. prelucrarea datelor cu caracter personal –orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea,înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea,consultarea, utilizarea, dezvaluirea către terți prin transmitere, diseminaresau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;

c. stocarea – păstrarea pe orice fel de suport adatelor cu caracter personal culese;

d. sistem de evidență a datelor cu character personal – orice structura organizată de date cu caracter personal, accesibilă,potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;

e. operator – orice persoană fizică sau juridică,de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice,instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul șimijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f. terț – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiileși structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizată, operatorulori persoana împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;

g. destinatar – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice,instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluitedate, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;

h. date anonime – date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;

i. date de tip “business contact” – date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa email a unui angajat al unei organizații, în această calitate. Datele tip “businesscontact” nu intră în categoria datelor cu caracter personal;

j. date statistice – date care au fost obținute ca urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusive pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.



Colectarea de date cu caracter personal

 

 Slimup.ro. poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul slimup.ro cere informații prin care puteti fi identificat sau prin care vă putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate înurmătoarele scopuri:


• Pentru a ne asiguracă pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră.
• Pentru a livra servicii precum buletinele de știri, evenimentele sau produsele pe care le-ați cerut sau achiziționat.
• Pentru a ne ajuta să cream și sa publicăm conținutul cel mai relevant pentru dvs.
• Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.


 slimup.ro. colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesați în interior lSite-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat.  Slimup.ro. poate folosi în cadrul Site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarelescopuri:

• Pentru a îmbunătăți securitatea accesului.
• Pentru a îmbunătăți uzabilitatea și a văfurniza un serviciu cât mai bun.

În diferite secțiuni din Site, se găsesc linkur ipentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastră de email este folosită pentru a vă trimite un răspuns și mesajul dumneavoastră este reținut pentru referințe viitoare în cazul în care decideți sa ne contactați din nou. Adresa dumneavoastră de email și numele furnizat intră în categoria datelor tip “businesscontact”,

 Slimup.ro. nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.



 

Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul  slimup.ro

 



Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul  slimup.ro  în următoarele scopuri:

• facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră;
• livrării acestora;



Prin continuarea tranzacției eCommerce prin intermediul Site-ului  slimup.ro vă exprimați expres consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cucaracter personal în sistemul de evidență informatizat de către S.C.  DARSTEF STEFDAR SRL ., în calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP .




Securitatea datelor colectate

 Slimup.ro . utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.

Serverele pe care Site-urile sunt găzduite sunt protejate de acces fizic și la distanta limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punctul de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și, atunci și dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de către soluția slimup.ro.este, periodic, analizată din punctul de vedere al securității.



Legături externe

Site-urile pot conține legături spre alte website-uri, in afara controlului  slimup.ro., website-uri care credem că le veți găsi utile. Dacă accesați aceste linkuri, veți accesa/vizita website-uri care pot avea o politică de confidențialitate diferită de  slimup.ro.



Minori

Slimup.ro. nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori.  Slimup.ro.poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinat eminorilor, dar achiziționate de către un adult. Dacă sunteți minor și accesaț iun Site, o puteți face doar dacă sunteți sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.